Nyheter

Best i verden

Ifølge amerikanske 7-Eleven Inc. er det ingen som er bedre enn Danmark når det gjelder kundeservice og butikkstandard for 7-Eleven. Og butikken på Kastrup, som du kan lese om i vår papiravis denne uken, er blitt kåret til verdens beste.

Publisert Sist oppdatert

«Europasjef Harold Ceron ved 7-Elevens hovedkontor i Dallas ble så imponert av 7-Eleven-butikken til Baskim Emurlahi på Kastrup Lufthavn at han utnevnte kjøpmannen til Brand Ambassador/Global Innovation Leadership», skrev vi i Handelsbladet FKs papiravis tidligere denne uken. Det hverken kjøpmann Baskim Emurlahi eller vi visste da avisa gikk i trykken, var at utmerkelsen også betyr at han er året til best i verden innen 7-Elevens globale nettverk av butikker. Resultatene av kåringen ble offentlige sist helg.

Stolt Reitan

– Jeg er veldig stolt over det teamet i Reitan Convenience Danmark har fått til. De har ligget på topp i denne undersøkelsen siden starten i 2012, og de jobber hele tiden med å utvikle nye produkter, løsninger og tjenester i tråd med det kundene etterspør. De gjør veldig mye bra, og det er mange spennende prosjekter på trappene i tiden som kommer, sier sjef for Reitan Convenience, Magnus Reitan, til Handelsbladet FK. Norge og Sverige har også gjort det godt i undersøkelsen. – Jeg tror mye av grunnen til at de skandinaviske landene gjør det så bra, er at vi har en felles kultur og et felles verdisett der mennesket står i sentrum. Dette gir også et godt utgangspunkt for god og lønnsom drift, og ikke minst samarbeid på tvers av landegrensene, sier Reitan. 94,5 av 100 poeng

94,5 av 100

{{image:2}}Kåringen fra 7-Elevens morselskap er basert på en mystery shopper-undersøkelse som de har fått utført i samtlige land i verden som har 7-Eleven. Undersøkelsen måler fem kjernepunkter: kundeservice, renhold, kvalitet, utvalg og «value». Ifølge Reitan Convenience, som forvalter 7-Eleven i Skandinavia, er undersøkelsen mer omfattende enn de mystery shopper-programmer som er vanlige å gjennomføre i Skandinavia. Testerne har vært på minst to uannonserte besøk i butikk i 2013. Her fikk 7-Eleven Danmark en score på 94,5 av 100 mulige. Globalt finnes det 42 900 7-Eleven-butikker. Den aller beste av finner du altså på Kastrup lufthavn.

– Dette er vi selvfølgelig veldig stolte av. Vi har satset knallhardt på kvalitet, ferskhet og service, og vi jobber hele tiden med å sørge for at butikkene våre holder en høy standard. Det er veldig hyggelig å få bekreftet at vi gjør mye riktig, men vi kan alltid bli bedre og vi kommer aldri til å slutte å ha fokus på dette, sier landsjef Jesper Østergaard i Reitan Convenience Danmark til Handelsbladet FK.

Powered by Labrador CMS