Nyheter

Kiwi nummer 580

Kiwi åpnet i går sin sjette butikk i Lier, og sin butikk nummer 580 på landsbasis. ­– Dette kommer til å bli en kjempebutikk. Målet mitt er å bli størst i distriktet, sier butikksjef Frode Sæle.

Publisert Sist oppdatert

Ingen andre steder i landet har Kiwi en større markedsandel enn i Buskerud. 36 prosent er de nå oppe i, og med den splitter nye butikken på Lierskogen er det duket for ytterligere vekst.

– Dette er en kjempebra beliggenhet. Her vil vi nå mange kunder i retning Asker. Jeg har satt meg et hårete mål om å bli størst i mitt distrikt, sier butikksjef Frode Sæle. Da må han blant annet slå Kiwi Liertoppen, der han har vikariert som butikksjef det siste året, og som ligger et godt steinkast unna den nye butikken.

– Vi vil nok kanskje ta noe fra den, vi har jo også et bredere sortiment, men det er marked for oss begge, og jeg satser på at vi heller tar kunder fra andre konkurrenter, sier Sæle, som allerede tror det blir for lite med tre kasser.

– Jeg håper vi snart må utvide til fire, smiler Sæle.

{{image:2}}Nybutikken åpnet i et splitter nytt, søylefritt bygg, med en salgsflate på 800 kvadratmeter. Butikken kjører den helt nye Kiwi-profilen, og inneholder en rekke nye elementer, som blant annet nye frukt- og grønttorg. Her er det også bedre og tydeligere kategorimerking og bedre plass til ferskvarer.

Butikken er nummer 51 i rekken for regionsjef Thomas Snekkersveen, som styrer Region Oslofjord Vest. – Dette er en veldig sterk region for Kiwi, det var her det startet, og det er her Kiwi står aller sterkest, sier Snekkersveen.

– Men vi har fortsatt mye å gå på. Vi har ganske god dekning i Lier og Drammen nå, men har mer å hente blant annet i Bærum og Hønefoss, legger han til.

Regionen står for den sterkeste veksten på sammenlignbare butikker hittil i år. – Vi ligger nå på over 8 prosent, og går for like god vekst neste år, sier regionsjefen.

Les mer om butikken, og regionsjefens videre planer i neste papirutgave.

Powered by Labrador CMS