Nyheter

Butikksjef Daniel Natås og assisterende butikksjef Hilde Lunde Martinsen kunne i dag ønske nye og gamle kunder velkommen til Kiwis nye butikk i Knarvik.

​Åpner Knarviks andre Kiwi-butikk

I dag åpnet Kiwi sin andre butikk i Knarvik. Kjeden er dermed representert på begge sider av E39 i det lille tettstedet.

Publisert Sist oppdatert

– E39 deler Knarvik i to deler. Tidligere har vi hatt en Kiwi på oversiden av veien. Med den nye butikken har vi også en butikk på den andre siden. Nå er Kiwi godt representert, sier regionsjef Jan Olav Mjøs i Kiwi Vest i en pressemelding.

Den nye butikken i Kvassnesvegen 42 åpner i de gamle lokalene til en Ica-butikk som ble lagt ned tidligere denne måneden. På en snau måned er det 1300 kvadratmeter store lokalet blitt totaloppusset.

Den nye butikken tilbyr kundene et ekstra stort utvalg av frukt og grønt, fisk, og ikke minst middagsmat og ferskvarer.

Alle medarbeiderne fra den tidligere Ica-butikken ble tilbudt jobb i Kiwi.

– Vi har vært så heldige å få med 12 dyktige medarbeidere fra Ica, og det er vi veldig glade for. Selv om butikken er pusset opp til det ugjenkjennelige, vil kundene kjenne igjen dem som jobber her, sier butikksjef Daniel Natås, som kommer fra stillingen som assisterende butikksjef på Kiwi Strømgaten i Bergen.

I tillegg til store lokaler med plass til flere varer, har butikken også de lengste åpningstidene i området. Butikken er åpen fra klokken 7 til 23 hver dag, bortsett fra søndag.

Powered by Labrador CMS