Nyheter

Blåmuggost inntar Hollywood

Castello har inngått et samarbeid med Hollywood i den nye storfilmen «Burnt», med Bradley Cooper i hovedrollen.

Publisert Sist oppdatert

Produsenten av Castello spesialoster, Arla Foods, inngikk tidligere i år en avtale med det amerikanske filmstudioet The Weinstein Company for å øke bevisstheten rundt Castello .Den aktuelle filmen heter «Burnt», og har Bradley Cooper i hovedrollen. Cooper spiller en to-stjerners Michelin kokk ved navn Adam Jones som jakter på den tredje Michelin-stjernen.

– Det er alltid spesielt å lage en kampanje for å støtte en Hollywoodfilm, sier Marion Nesje markedssjef for Arla Foods i Norge i en pressemelding.

– Castello er allerede en global og voksende spesialost-merkevare, men et samarbeide med Burnt kan gi oss et internasjonalt gjennombrudd. Vi i Arla ønsker å inspirere, og vi håper mange nordmenn skal bli inspirert av historien om Adam Jones, og eksperimentere på kjøkkenet når de kommer hjem. Vi satser på at filmen skal bli en suksess og at osten blir en «blockbuster» i butikkhyllene, sier hun.

Mange retter har blitt foreviget gjennom Hollywood, som Clemenza’s pasta i filmen Gudfaren, spagetti med kjøttboller i Walt Disney's Lady og Landstrykeren, eller stekte grønne tomater fra filmen med samme navn.

Andre retter gjort populære gjennom filmen:

· $5 dollar-shake, fra Pulp Fiction

· Ratatouille, fra filmen med samme navn; Ratatouille

· Bakt vaktel, fra Babettes gjestebud

· Boeuf a la Bourguignonne, fra Julie & Julia (Boeuf Bourguignon?)

· Jacques Pepin's Eple pai, fra klassikeren La Grand Bouffe

Powered by Labrador CMS