Lanserer ny is med gulrot og rødbeter

Publisert: 25. juni 2015 kl 09.50
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

–Det snakkes mye om sunnere alternativer til is. Vi har lenge ønsket å kunne tilby et alternativ som ikke bare er sunnere, men som faktisk kan tilsvare 1 av 5 og dagen. SmoothIS er uten tilsatt sukker, fri for melk og fett, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen i en pressemelding. 

Smaken kommer først og fremst fra frukten, mens søtheten blir balansert av grønnsakene og bærene. Den dype rødfargen kommer fra rødbete, blåbær og granateple. Konsistensen har Hennig-Olsen gjort myk ved hjelp av en egenutviklet produksjonsteknikk. – Med SmoothIS gir vi forbrukerne et trendaktuelt produkt i småisdisken, mener Paal Hennig-Olsen.

Produktet er den ferskeste lanseringen fra Hennig-Olsen og på vei ut i butikker akkurat nå. Hennig-Olsen har også lansert en aktiviserende multipack med små iskremer i friske farger: vaniljeis med appelsin og gulrot, og vanilje-is med jordbær og rødbete.

–Dette er en typisk barne-is med gode og sunne smaker som også de voksne liker. Her er det også lov til å leke med maten, sier Hennig-Olsen. 

Med i pakken følger et dukketeater og morsomme konkurranser med premier. 

–Det er gøy å se at grønnsaker kan brukes i iskrem og ikke bare på middagstallerkenen. Vi tror og håper at både Hakkebakkeskogen og SmoothIS blir populære blant is-spiserne, sier Hennig-Olsen. 

Hakkebakkeskogen - multipack med dukketeater.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb