Nyheter

Pierre Robert til topps i Remark-kåring

Pierre Robert Group er rangert som nummer 1 i Norge i seks av sju kategorier i årets ReMark-undersøkelse, og tar førsteplass på totalinntrykk.

Publisert Sist oppdatert

Rangeringen på totalinntrykk er tre plasser opp fra fjorårets Remark-måling, hvor PRG havnet som nummer 4.

– Resultatene er fantastiske. I ReMark-undersøkelsen er det er kundene som avgjør resultatet, og den gir et bilde av oss som leverandør, hvordan vi presterer og hvordan vi oppfattes. Årets resultater viser at vi er svært høyt verdsatt i norsk dagligvare, og nå kan vi med rette si at vi har Norges beste salgsapparat, sier salgsdirektør May-Britt Beisland i PRG i en pressemelding.

ReMark er en årlig undersøkelse som utføres av TNS Gallup, og måler norsk dagligvarehandels vurdering av leverandørene. Årets undersøkelse ble gjennomført i perioden mars-mai 2015 blant 177 kjedekontakter.

Leverandørene måles i kategoriene innovasjon og nytenkning, sortiment og produktledelse, logistikk og vareforsyning, aktiviteter i butikk, salgsapparat, kategoriledelse, og KAMer. PRG har tatt førsteplassen i alle kategoriene unntatt aktiviteter i butikk, hvor selskapet blir rangert som nummer 3.

– Jeg vil rette en stor takk til alle PRG-kolleger. Vi er et godt team med dyktige medarbeidere, og vi arbeider effektivt på tvers av verdikjeden. Sammen har vi klart å jobbe frem PRG som Norges mest attraktive dagligvareleverandør og det kan vi alle være stolte av, sier Beisland.

Powered by Labrador CMS