Nyheter

Rema-direktør er årets unge leder

E24 har kåret Jan Frode Johansen til det fremste ledertalentet i Norge i 2015. Etter nyttår er han administrerende direktør for Rema Franchise Norge AS

Publisert Sist oppdatert

I den årlige kåringen av årets ledertalenter går Rema 1000 direktør Jan Frode Johansen (34) helt til topps, og er kåret til årets ledertalent under 35 år.

– Det er med stor ydmykhet jeg mottar denne prisen. Det var veldig mange dyktige kandidater og det betyr mye å få denne anerkjennelsen, sier Jan Frode Johansen i en pressemelding.

Han har akademisk bakgrunn fra BI og var sist vår student ved Harvard Business School som en del av toppledertreningen i Rema 1000.

Jan Frode kom til lavpriskjeden i 2008 fra en stilling som distriktssjef i Lidl. I Rema har han jobbet som både salgssjef, økonomisjef og utviklingssjef før han ble direktør for region Østre Østland i 2012.

Nå er han klar for sin livs utfordring. Johansen vil fra og med 01.01.16 være administrerende direktør for Rema Franchise Norge AS og være ansvarlig for franchisedriften av over 560 butikker.

– Jan Frode har bevist at det går an å skape stor fremgang og vekst selv i et marked der vi allerede har store markedsandeler, sier administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000.

– Å bli valgt til administrerende direktør for Rema Franchise i så ung alder er et bevis i seg selv på hvor stor tillit vi har til Jan Frode, sier Ole Robert.

Årets ledertalent er en årlig kåring der topp hundre ledertalenter under 35 år blir målt opp mot hverandre og den øverste på lista blir kåret til årets ledertalent. Kåringen blir avholdt av E24.no

Dette er syvende året kåringen blir holdt.

Juryen består Cathrine Foss Stene, partner i Implement Consulting Group, og tidligere HR- og kommunikasjonsdirektør i Schibsted, Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, tidligere Ledertalentene-vinner Hege Yli Melhus Ask som er direktør for privatmarkedet i Gjensidige og Nils Øveraas, generalsekretær i Den Norske Turistforening – og mangeårig sjef i Accenture.

Powered by Labrador CMS