Nyheter

Strømmen Storsenter er «Årets Kjøpesenter»

Under Kjøpesenterkonferansen i Bergen torsdag kveld ble prisen «Årets Kjøpesenter» tildelt Stømmen Storsenter.

Publisert Sist oppdatert

«Senteret har hatt en imponerenede organisk vekst i et ellers flatt marked. En dyktig ledelse som tørr å satse, et godt samarbeid med leietakerne og fantastiske resultater» er de faktorer juryen har lagt til grunn for utnevnelsen. Senteret med sine 200 butikker er i dag Norges største kjøpesenter, målt i antall butikker.

Senteret er vurdert på områdene intern og ekstern markedsføring, organisering og drift, arkitektur, senterutvikling og miljø. Kriteriet er at senteret på ett eller flere av disse områdene skal ha gjort noe som er enestående og nyskapende de siste 12 måneder, eller noe som er gjort på en mer fremragende måte enn andre.

– At Strømmen Storsenter vant prisen Årets Kjøpesenter, er en tydelig bekreftelse på at arbeidet som blir gjort på Strømmen Storsenter blir sett og verdsatt, også av kjøpesenterbransjen. Vi har tatt imot prisen på vegne av både Olav Thon Gruppen og alle de 2000 som hver dag jobber for å gjøre Strømmen Storsenter til en spennende, inspirerende og variert handelsplass. Denne prisen gir oss motivasjon til ytterligere forbedring av merkevaren Strømmen Storsenter - noe vi skal jobbe mye med framover, sier senterdirektør Per Kristian Trøen i en pressemelding.

To av Olav Thon Gruppens kjøpesenter var nominert til prisen «Årets Kjøpesenter» 2015; Strømmen Storsenter og Sartor Storsenter. Den siste nominerte var Tista senter fra Scala Retail Property. Strømmen Storsenter var også nominert i 2014, men da var det Olav Thon Gruppens senter Vestkanten Storsenter som vant. Det er foreningen Nordic Council of Shopping Centers som deler ut prisen.

Powered by Labrador CMS