Nyheter

Krohner Smak-messens talerliste

To av landets mest markante, kvinnelige næringslivsprofiler, Anita Krohn Traaseth og Kristin Krohn Devold, er blant foredragsholderne på Smak 2017.

Publisert Sist oppdatert

Trender og digitalisering er to av hovedtemaene på seminarprogrammet der Anita Krohn Traaseth og Kristin Krohn Devold vil dele sine tanker med publikum.

Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, vil i sitt foredrag på Inspirasjonsscenen til Smak 2017 snakke om lederskap inn i den digitale tidsalder.

– Å lære seg å navigere i kontinuerlig endring og usikkerhet, over tid, blir den nye normalen. Å skape vekst og overleve i den fjerde industrielle revolusjon handler om å forstå og å implementere det grønne og det digitale skiftet. Vi står overfor en lang kø av omstillingsprosesser nå. Det er bare å brette opp ermene. Dette går ikke over, sier Innovasjon Norge-sjefen i en pressemelding.

Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i NHO Reiseliv har solid bakgrunn for å mene noe om dette. Hun startet sin karriere som trainee i IBM og har etter det hatt en rekke lederstillinger innenfor IT og kommunikasjon.

– Internasjonale gjester etterspør ren natur, gode råvarer, god 4G og velordnede, trygge samfunn. Det kan Norge tilby. Derfor blir reiseliv en av de nye sysselsettingsmotorene etter oljealderen, fastslår Kristin Krohn Devold

2016 blir et merkeår i reiselivssammenheng. Et rekordstort antall utenlandske turister har besøkt Norge, Nordlys-turismen er større enn noen sinne og tilreisende fra nye markeder frydes over det norske reiselivsproduktet. Samtidig er oppmerksomheten rundt reiselivets betydning for samfunnet blitt tydeligere gjennom utfordringene vi ser på grunn av fallende oljeinvesteringer og en voksende arbeidsledighet. Skal reiselivet bli den nye oljen for Norge?

Det er temaet Kristin Krohn Devold skal snakke om på SMAK 2017.

Powered by Labrador CMS