Nyheter

Mills på Norges Olympiske Museum

Mills har inngått en 10-årig samarbeidsavtale med Norges Olympiske Museum.

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidsavtalen med Mills, som eies av matvarekonsernet Agra, innebærer at Agra og Mills vil benytte både Norges Olympiske Museum og Maihaugen til arrangementer og aktiviteter i årene som kommer.

– Vi gleder oss over all støtte og engasjement, og ser frem til å ha en stort norsk merkevarebedrift som Mills som samarbeidspartner til Norges Olympiske Museum og Maihaugen. Mills sin posisjon som merkevareleverandør og tilknytningen til regionen og OL på Lillehammer, gjør det ekstra spennende å ha de med på laget, sier adm. direktør Jostein Skurdal i Stiftelsen Lillehammer Museum i en pressemelding. Det er Stiftelsen Lillehammer museum som drifter både Maihaugen og Norges Olympiske Museum.

Knut G Heje, konsernsjef i Agra mener at Norges Olympiske Museum var et naturlig og spennende valg for en samarbeidsavtale.
– Både fordi vi som sponsorer under OL-94 ønsker å bidra til å formilde stolte olympiske øyeblikk, men også fordi vi mener at kombinasjonen av et OL-museum og Maihaugens fantastiske fasiliteter er en spennende kombinasjon, sier Heje.

Powered by Labrador CMS