Nyheter

Ny leverandør av sportsdrikk til Birken

Birken har inngått avtale med Maxim om levering av sportsdrikke på alle renn, ritt og løp de neste tre årene.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for samarbeidet med Maxim. Maxim er en aktør med lang erfaring, og som er tilstede på flere andre store renn og løp i Norden. De er også en totalleverandør av sportsernæring, noe vi vet deltakerne er opptatt av, sier Ingunn Rønningen Kleven, sponsoransvarlig for Birken i en pressemelding fra Orkla Health.

– Birken er en av de virkelig store folkefestene innenfor idretten, noe vi er svært glade for å bli en del av. Samtidig har Birken mange av de samme verdiene som Maxim og Orkla står for. På Birken treffer vi mange av våre forbrukere, og nettopp det gjør Birken til et av de mest relevante stedene for oss å være, sier Tom Kristoffersen, sportsansvarlig i Orkla Health.

Maxim er totalleverandør av sportsernæring og har vært på det norske markedet siden starten av 1990-tallet. Produktene brukes aktivt av flere ulike forbund, klubber, lag og profesjonelle utøvere samt på større arrangementer. Maxim selges primært i sportsbutikker og treningssentre, i tillegg til dagligvarebutikker.

Powered by Labrador CMS