Nyheter

Det pakker seg til mot jul for Majla Leto i Røa Post i Butikk på Meny Røa i Oslo – slik det gjør på alle andre Post i Butikk og postkontorer rundt i landet. Foto: Birger Morken, Posten

Altfor mye post i butikk

Post i Butikk over hele landet er nå fylt til randen av pakker. Posten oppfordrer folk til å hente pakkene sine så snart de har mulighet.

Publisert Sist oppdatert

Black Friday kombinert med julehandelen fører til en kraftig økning av antallet pakker som venter på å bli hentet. I dag ligger det 100.000 flere pakker på Posten enn for én uke siden – en økning på 50 prosent.

– Over 300.000 pakker er en utrolig mengde. Det er et rekordhøyt antall pakker, og det øker ytterligere mot jul. Jo fortere folk henter pakken sin, jo bedre er det, oppfordrer pressesjef John Eckhoff i Posten Norge i en pressemelding.

Røa Post i Butikk i Oslo merker den kraftige økningen, og Meny-butikken ønsker pakken ut igjen så raskt som mulig. Erfaringsmessig er det mange som henter julepakker i siste liten.

– Vi vet at mange bruker Posten som gjemmested for julegavene, for at nysgjerrige barn, ektefeller eller kjærester ikke skal finne dem. Jeg oppfordrer alle til heller å finne trygge gjemmesteder hjemme – og hente pakkene raskt, sier Majla Leto ved Røa Post i Butikk.

Netthandelen øker med rundt 15 prosent i året. Selv om mange pakker blir levert hjem og i postkassen, er det mange som har en pappeske liggende på Post i Butikk.

Majla Leto i Røa Post i Butikk på Meny Røa i Oslo har sin fulle hyre med å få plass til alle pakkene i desember.
Powered by Labrador CMS