Nyheter

Foto: Kiwi

Årets beste i Kiwi

Kiwi Munkegata i Trondheim danket ut 652 andre Kiwibutikker i kampen om å bli Årets butikk i kjeden.

Publisert Sist oppdatert

Butikken åpnet i november 2013. Butikksjef Pål Nielsen (bildet) takker både medarbeiderne kundene for innsatsen.

– Her på Kiwi Munkegata er det kunden som er sjefen, og det tror jeg de merker. Vi liker å tro at godt humør smitter. Her gleder vi oss til å gå på jobb, og vi har det gøy sammen, sier butikksjefen til Kiwi.no.

Butikken benyttes ofte til opplæring av nye butikksjefer og trainees, ikke minst takket være en butikksjef som er en god motivator som sørger for at alle jobber mot det samme målet: å være best.

Til tross for at butikken ikke har en eneste parkeringsplass å tilby kundene, har den hatt en god vekst og den får svært gode tilbakemeldinger fra kundene. Her trekker de spesielt frem medarbeidernes gode humør, at det går kjapt å handle og ikke er kø i kassene, kvaliteten på frukt og grønt og at det er så rent og ryddig i butikken.

Student og deltidsmedarbeider Frida Bolstad mener det beste ved Kiwi Munkegata er samholdet.

– Stemningen er så god, jeg hører fra andre studenter at de blir glade av å handle her. Stemningen er til å ta og føle på. Derfor blir jeg her år etter år, selv om jeg har fått en annen jobb som er mer relevant for mastergraden jeg holder på med, sier NTNU-studenten, som til tross for at hun «bare» er 24 år har ni års fartstid i Kiwi.

Kiwi Munkegata omsatte for rundt 60 millioner kroner i 2016. Butikken er på 516 kvadratmeter og den ligger midt i sentrum med tøff konkurranse – og altså ingen parkeringsplasser.

Powered by Labrador CMS