KBS

Christer Haugsveen jobber på Espa Servicesenter, også kjent som Bolleland. Bildet ble tatt da han i februar ble kåret til årets Shell-ansatt i Norge. Nå kan han også skilte med å være verdens beste Shell-ansatt.

Christer er verdens beste Shell-ansatt

Tidligere i sommer gikk Christer Haugsveen fra Shell Espa helt til topps i Shell Awards i konkurranse med kandidater fra 40 land.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er helt i ekstase og kan ikke tro at jeg har vunnet. Det er det gøyeste jeg har opplevd i hele mitt liv, sa den lykkelige vinneren Christer Haugsveen til St1 etter prisutdelingen.

Anita Sørlundsengen, retaildirektør i Shell | St1 er ikke i tvil om hva som sikret seieren under Shell Awards.

– Christers prestasjoner sammen med Espa sin særstilling i Norge har vært en viktig ingrediens. Juryen i Globale Shell var svært begeistret for Christer, og vi håpet selvfølgelig på seier, likevel var det nesten ikke til å tro da Christer ble ropt opp på scenen. Vi er utrolig stolte av å ha verdens beste Shell-ansatt, sier hun i en pressemelding.

Juryen trakk frem Christers helt spesielle blikk for kundeservice, hans inkluderende væremåte - samt kreativitet i hvordan drive stasjonen til nye høyder i sin begrunnelse.

Hvert år måler Shell kundeopplevelse og gjennomføring på samtlige anlegg i hele verden. Vinneren er den som gjennom sitt arbeid inspirerer kunder og kollegaer til de beste prestasjoner og kundeopplevelser. Christer ble kåret til vinner i Norge under kjedesamlingen i Budapest i februar.

Christer Haugsveen fra Løten jobber på Espa Servicesenter AS, også kjent som Bolleland.

Powered by Labrador CMS