Nyheter

Duket for Vestlandets beste matopplevelser

Ekte glede over ekte mat står i fokus når Bergen Matfestival går av stabelen 1.- 3. september 2017.

Publisert Sist oppdatert

Under Bergen Matfestival samarbeider kokker og lokalmatprodusenter for å gi publikum de beste smaksopplevelser regionen har å by på.

– Dyktige lokalmatprodusenter vil presentere et vell av gode smaker, og når de tre dagene er over vil festivalgjengerne gå mette og fornøyde hjem med ny kunnskap om lokale råvarer – og føle ekte glede over ekte mat, sier Ingerid Wembstad, prosjektleder for Bergen Matfestival, i en pressenelding.

– Vi vet at mat og matkultur er viktig for mange for tiden. Med Matfestivalen løfter vi «Matbyen Bergen», og synliggjør det beste vi har av vår fantastiske lokalmat, sier Wembstad videre.

Om Bergen Matfestival:

• Bergen Matfestival arrangeres på Koengen/Bergenhus Festning fra 1. – 3. september.

• Festivalen hadde 30.000 besøkende i fjor, og rundt 100 utstillere.

• Bergen er medlem av UNESCO sitt nettverk for kreative byer «City of Gastronomy», hvor byene skal samarbeide og dele erfaringer knyttet til mat, kreativitet og gastronomi.

• Matarena AS er ansvarlig arrangør for Bergen Matfestival

Powered by Labrador CMS