Arbeidsliv

Solfrid Flateby skal jobbe med Olaf Thommessen og Bedriftsforbundet.

Flateby tar en tørn for Bedriftsforbundet

Solfrid Flateby er kjent i bransjen fra stillinger i Coca-Cola og Reitangruppen. Nå skal hun hjelpe Bedriftsforbundet.

Publisert Sist oppdatert

Bedriftsforbundet har gjennomført større endinger i arbeidet for små og mellomstore bedrifter de siste månedene. Nå får de med kommunikasjonsprofilen Solfrid Flateby (44) på laget, for å styrke satsingen på ledelse, kommunikasjon og HR.

– Hennes erfaring fra ulike lederroller, kunnskapen om hva som påvirker mennesker, og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv og motsatt, kommer til å bli verdsatt og skape verdi hos oss, sier administrerende direktør Olaf Thommessen i en pressemelding.

Solfrid Flateby har erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget fra blant andre Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche).

– Det å få jobbe for de ekte verdiskaperne, nemlig alle de små og mellomstore bedriftene rundt om i det ganske land, det hadde jeg sjølsagt lyst til. Disse interessante lederoppgavene kommer til å ta det aller meste av tiden min, men jeg skal fortsatt ha et par styreverv og holde litt liv i min egen virksomhet ved siden av, sier Flateby.

Solfrid Flateby tiltrådte stillingen medio august, og skal jobbe strategisk og operativt sammen med den daglige ledelsen, samt lede arbeidet med kommunikasjon og HR.

Bedriftsforbundet har i overkant av 4.000 medlemmer.

Powered by Labrador CMS