Nyheter

Generalsekretær Erwin van’t Land i Leger Uten Grenser og konsernsjef Runar Hollevik forlenger samarbeidet med tre nye år.

Forlenger samarbeidet

Leger Uten Grenser og Norgesgruppen skal fortsette å jobbe sammen for å styrke det medisinske nødhjelpsarbeidet i verden. Den nye samarbeidsavtalen er på tre år.

Publisert Sist oppdatert

Leger Uten Grenser mottok finansiell støtte fra Norgesgruppen første gang i 2003. Siden 2013 har de to vært hovedsamarbeidspartnere, og nå forlenges avtalen for nye tre år.

– Norgesgruppen har stor glede av å kunne bidra til arbeidet som gjøres av heltene i Leger Uten Grenser rundt omkring i verden. Vi er en del av internasjonal verdikjede og har dermed et ansvar for å bidra til en positiv utvikling utover Norges grenser, sier konsernsjef Runar Hollevik i Norgesgruppen i en pressemelding.
Dagligvarekonsernet ønsker å være både en moralsk og økonomisk støttespiller til Leger Uten Grenser. Avtalen har som mål å engasjere Norgesgruppens ansatte og kunder i det viktige arbeidet Leger Uten Grenser gjør.
– Støtte fra bedrifter er helt avgjørende for at organisasjonen kan opprettholde sin uavhengighet og mulighet til å bidra der nøden er størst. Sammen med Norgesgruppen har vi klart å skape engasjement og samle inn midler gjennom ulike kampanjer. Vi ser frem til å samarbeide i nye tre år, sier generalsekretær Erwin van’t Land i Leger Uten Grenser.
Powered by Labrador CMS