Arbeidsliv

Johanna Ellefsen Rostad blir ny Ringnes-direktør. Foto: Mick Tully

Fra First House til Ringnes

Johanna Ellefsen Rostad tiltrer som direktør for kommunikasjon, samfunnsansvar og myndighetskontakt i Ringnes. Hun kommer fra stillingen som partner i First House.

Publisert Sist oppdatert

– Ringnes er et selskap med stolte tradisjoner og merkevarer som folk bryr seg om. Jeg vil være opptatt av å videreføre og videreutvikle selskapets rolle som en ansvarlig og profesjonell markedsleder og betydelig markeds- og samfunnsaktør. Jeg ser frem til å bli kjent med menneskene i selskapet og ta fatt på oppgavene som venter, sier Ellefsen Rostad i en pressemelding.

Johanna Ellefsen Rostad er utdannet siviløkonom med en master i samfunnsøkonomi fra Norges Handelshøyskole, og har i tillegg en bachelor i statsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Før hun tiltrådte som rådgiver og partner i First House var Ellefsen Rostad en del av embetsverket i Næringsdepartementet, blant annet som taleskriver for daværende næringsminister Trond Giske.
Stillingen rapporterer til Ringnes’ administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Ellefsen Rostad tiltrer stillingen 1. desember.

Powered by Labrador CMS