Nyheter

Lørdag er «Gutta på tur» gjester når TV 2-programmet «Norges beste» skal kåre Norges beste underholdningsprogram. F.v.: Arne Brimi, Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Arne Hjeltnes. «Norges beste»-programleder Øyvind Mund med ryggen mot kamera.

«Gutta på tur» tilbake på TV 2

De sto bak en av de mest populære programseriene på norsk tv i perioden 1995-2002. Nå er Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang klare for nye «Gutta på tur»-programmer på TV 2.

Publisert Sist oppdatert

TV-mannen og mat-entusiasten Hjeltnes, kokken Brimi og langrennsstjernene Dæhlie og Ulvang laget på slutten av 90-, og begynnelsen av 2000-tallet, nærmere 50 programmer – og tok med seg tv-seerne på turer over store deler av verden.

Til høsten blir det fire nye programmer med kvartetten på TV 2.

– Vi gutta er en del sammen, og har snakket om dette en stund. Når TV 2 i år fyller 25 år, syntes vi det var en riktig anledning. Det blir fantastisk moro, selv om jeg av idrettsfolk har lært at comeback kan være veldig skummelt, sier «tur-general» Arne Hjeltnes til kanalen.

Matentusiasten har den siste tiden markert seg i norsk dagligvarehandel som bryggeri-eier, mulig fiskeri-investor og somleverandør av matkasser sammen med Arne Brimi. Også Brimi er med å sette sitt preg på mange produkter i norsk dagligvare.

Som ved en rekke anledninger tidligere skal de fire turkameratene ha med seg en kjent og kjær gjest på hver av turene.

Førstkommende lørdag kl. 20.00 er Brimi, Dæhlie, Hjeltnes og Ulvang blant gjestene i TV 2-programmet «Norges beste», hvor Norges beste underholdningsprogram skal kåres.

Powered by Labrador CMS