KBS

Fornyer seg: Adm. direktør Christoffer Sundby og prosjektleder Ann Helen Våge regner med at det nye matprogrammet med blant annet meksikansk og påsmurt mat skal få flere bilister til å stille sulten hos Circle K.

Ny mat skal friste nye kunder

Circle K værer at kundenes preferanser har endret seg, og tester nå et fornyet matprogram på tre stasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Av Christian Dietrichson

Bensinkjedene prøver stadig sterkere å vinne bilistene gjennom sultfølelsen og ikke bare gjennom drivstoffprisene.

– Vi skal sprenge grensene for hva folk tror er mulig å få kjøpt på en bensinstasjon. Folk i farten fortjener å spise ordentlig mat, sier påtroppende norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

Bensinkjeden presenterte det nye matprogrammet sitt med brask og bram på Circle K Økern i Oslo før helgen.

– Hos oss skal man få god, ærlig, fersk og rask mat. Fremtidens kunder vinnes av dem som kan gi dem den beste opplevelsen, erklærer Sundby, som med det fornyede sortimentet kan by både på frokost, lunsj og middag.

Har kvinnene i kikkerten

Fornyelsen innebærer at Cirle K-kundene kan lange innpå med meksikansk mat laget på stasjonen av norske råvarer. Fersksmurte sandwicher, salater, surdeigsbrød og glutenfrie alternativer står også på menyen. Samtidig har noen pølser fått mer kjøttinnhold og hamburgerne et kvalitetsløft.

– Hva med wieneren til 10 kroner?

– Den beholder vi, bekrefter prosjektleder Ann Helen Våge.

Powered by Labrador CMS