KBS

Administrerende direktør i Reitan Convenience, Johannes Sangnes hadde med seg skiløper og komiker Nils-Ingar Aadne, og Øystein «Pølsa» Pettersen og smurte de første bagettene på Northland.

Reitan Convenience åpner Northland på Gardermoen

I dag åpner Northland i den nye terminalen Pir Nord på Gardermoen. Northland er Reitan Convenience sin nye satsing, og skal ha totalt tre serveringssteder på Gardermoen per november 2017.

Publisert Sist oppdatert

– Det er viktig for oss å være til stede på lufthavner hvor reisende vil ha kvalitetsmat inspirert av norske råvarer og natur. Det blir spennende å se hvordan Northland blir tatt imot av vår øverste sjef kunden, sier colonialmajor Odd Reitan i en pressemelding.

I november 2015 åpnet den første Northland i Stavanger, og nå er det nye serveringssteder på Oslo Lufthavn som står for tur.

– Vi legger vekt på gode råvarer, og velger norsk der det er mulig. Alt forberedes og smøres på stedet, slik at det blir fersk kvalitetsmat. Gjestene skal kunne få et smakfullt måltid når de besøker Northland, sier Johannes Sangens, administrerende direktør i Reitan Convenience.

Bagettene blir kjedens varemerke, og det er brukt lang tid på å finne det beste surdeigsbrødet.

– Vi legger vår stolthet i å produsere topp kvalitet. For å finne det beste surdeigsbrødet har vi testet 250 ulike varianter. Høy kvalitet sammen med god service skal gi våre gjester en god start på reisen, sier Sangnes.

Da Dagligvarehandelen gjestet Northland mellom klokken 9 og 10 på åpningsdagen, var det svært slunkent i disken. Serveringsstedet var åpenbart ikke forberedt på hvor mange kunder som kunne tenke seg en bagett til frokost. «Det er ekstremt utplukket», lød det fra en kunde som kom tilbake til bordet der ektefellen ventet.

Samtidig sto de ansatte på bakrommet og smurte bagetter for harde livet. I morgen åpner de helt sikkert med litt større forhåndsproduksjon.

Slik så det ut kvelden før åpningsdagen, da alt ble gjort klart for kundene i dag.
Interessen for Northlands bagetter var tydeligvis større enn ventet, for allerede klokken 09.00 i dag morges var det nesten tomt i diskene. På bakrommet ble det smurt bagetter for harde livet!
Powered by Labrador CMS