KBS

Årets Kjøpmann 7-Eleven, Tor Kristian Amdal. Alle foto: Erik Valestrand

Reitan kåret sine beste

Tre kjøpmenn kan smykke seg med tittelen «Årets kjøpmann» etter at Reitan Convenience kåret sine beste folk under sitt årlige riksmøte.

Publisert Sist oppdatert

– Årets Kjøpmenn er alle gode ledere, og de har med tiden utviklet seg til å bli enda bedre. De deler gjerne av sin kunnskap og sitt gode humør, samtidig som de gir sine ansatte tillitt og muligheten for vekst. Det gode lederskapet er mye av grunnen til at vinnerbutikkene har team som leverer på topp, sier administrerende direktør Mariette Kristenson i Reitan Convenience Norge.

Årets kjøpmann i Shell 7-Eleven er Erling Spets Fossum i Levanger, Tor Kristian Amdal i Tromsø er årets kjøpmann i 7-Eleven, og i Narvesen er det Vipan Kumar Agnihotr ved Lovisenberg sykehus i Oslo som gikk til topps.

Årets Kjøpmann Shell 7-Eleven, Erling Spets Fossum.

Om Erling Spets Fossum heter det at kjøpmannen har lykkes med å skape fantastiske resultater på sine to Shell 7-Eleven-stasjoner, som like gjerne stikker av med både første og andre plass for omsetningsvekst i kjeden. Totalt har kjøpmannen mer enn doblet omsetningen siden overtakelse.

Om Tor Kristian Amdal sies det at han er flink til å spille sine ansatte gode, og dyrker frem selgere i toppklasse. Det er alltid en skinnende ren butikk og en herlig stemming som møter kunder som tar turen innom. Kjøpmannen er engasjert og tar alle utfordringer på strak arm, og imponerer med stor økning av salget for sjette året på rad.

Om Vipan Kumar Agnihotri heter det han kjenner Narvesen ut og inn, og er «fadder» for nye kjøpmenn og gjerne deler av sine erfaringer. I 2016 ble det skikkelig fart på salget av mat og drikke ved å levere høy kvalitet og god service. Innsatsen til kjøpmannen går ikke ulønnet med en flott kundevekst på nesten 7% i 2016.»

Årets Kjøpmann Narvesen, Vipan Kumar Agnihotri.
Powered by Labrador CMS