KBS

Sundby ny sjef i Circle K Norge

Christoffer Sundby (38) blir ny Norges-sjef i fra 1. juli.

Publisert Sist oppdatert

Han overtar stafettpinnen fra Thomas Støkken (48), som blir administrerende direktør for Løvenskiold Handel AS.

Sundby får ansvaret for Circle K-stasjonene i Norge, en organisasjon med mer enn 2500 medarbeidere og en omsetning på over 13 milliarder kroner. Circle K er det ledende selskapet innen drivstoff og servicehandel i Norge.

– Det er et stort ansvar, og en spennende reise vi står overfor. Vi har hårete ambisjoner, men den norske organisasjonen består av fantastiske medarbeidere og jeg har stor tro på at vi sammen skal skape en god fremtidig posisjon for Circle K i det norske markedet, sier Christoffer Sundby (bildet) i en pressemelding.

Sundby har hatt en rekke lederjobber i Statoil Fuel & Retail og Circle K siden 2009. Han har erfaring fra selskapets europeiske ledelse, fra drift av selskapets stasjoner og fra markeds-, produkt- og kategoriutvikling.

Han er utdannet siviløkonom og kom til selskapet fra McKinsey & Company i 2009. Christoffer Sundby er gift og har en datter på 10 år. Han er for øvrig verdensmester i seiling (Europajolle i 1997), og har fjerdeplass fra sommer-OL i Athen (2004).

Hans-Olav Høidahl, som er Skandinavia-sjef i Circle K, sier at lederskiftet er udramatisk.

Powered by Labrador CMS