Nyheter

Tisset inne på Kiwi og stakk av – kompisen måtte vaske

En mann ble tatt på fersken da han urinerte på varer inne i en Kiwibutikk i Drammen, men stakk fra stedet. Kameraten måtte vaske.

Publisert Sist oppdatert

«Melding om en mann som har urinert på noen varer inne i en matbutikk. Stukket fra stedet», meldte politiet i Drammen torsdag formiddag.

Ifølge NRK var det av en av de ansatte som oppdaget at en mann stod og tisset på kakao og tebokser inne i matbutikken Kiwi på Strømsø i Drammen. Mannen klarte å komme seg ut og forsvant bortover gata.

Mannen ble tilsnakket av Daila Mbayed, som arbeider i butikken, i det han satte seg inn i en drosje rett utenfor butikkdøra. Ifølge NRK nektet drosjesjåføren å kjøre mannen, så han gikk ut av drosjen og forsvant bortover gata. I bilen satt fremdeles mannens kompis, og han tilbød seg å vaske.

Varene som ble berørt er kastet og området ble vasket fire ganger. Torsdag ettermiddag ble i tillegg området desinfisere av et eksternt vaskefirma.

Mannen som tisset er identifisert og er en mann i 30-årene fra Gudbrandsdalen. Den uheldige kompisen, som måtte vaske, opplyser at «tissemannen» lider av inkontinens.

Politiet opplyser til NRK at de er usikre på om de tror på forklaringen, og at inkontinens ikke gjør det nødvendig å tisse inne i en butikk. Butikken anmelder forholdet.

Powered by Labrador CMS