Nyheter

I morgen åpner Gulating tre nye ølutsalg, deriblant på Frogner i Oslo.

Tre nye ølutsalg

I morgen åpner Gulating tre nye ølutsalg – to i Oslo og én i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

Gulating Ølutsalg åpner fi morgen nye ølutsalg på Frogner og Lambertseter i Oslo, samt i Drammen. Dermed får Gulating totalt 22 ølutsalg.

– Oslo og Drammen er betydelige satsingsområder for Gulating. Med åpning på Frogner og Lambertseter dekker vi nå Oslo Vest og Oslo Syd samtidig som vi fra før er etablert på Grünerløkka. Vi styrker dermed vår tilstedeværelse i Oslo-regionen som er et svært viktig marked. Med åpningen i Drammen får Buskerud sitt mest omfattende ølutsalg og vil være et kjærkomment tilbud til publikum i denne regionen, sier adm.dir. Rolf Ivar Skår i Gulating Gruppen i en pressemelding.

Gulating har et omfattende tilbud av øl som består av omlag 500 ølsorter. Utsalgene har et bredt utvalg av norske håndverksøl samt øl fra velkjente bryggerier i både inn og utland.

Gulating er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Lillehammer, Oslo og Gjøvik.

Powered by Labrador CMS