Nyheter

Trine Sandberg får varer fra Meny levert hjem på døra. Nå inngår hun samarbeid med supermarkedskjedens nettbutikk.

Trines Matblogg inngår samarbeid med Meny

Norges største matblogger og kokebokforfatter, Trine Sandberg, inngår et samarbeid med Menys nettbutikk.

Publisert Sist oppdatert

Nå kan kundene enkelt handle ingrediensene til Trines populære oppskrifter i Meny nettbutikk og få dem levert rett på døra.

– Vi er stolte over at Trine, som har vært Norges mest leste matblogger gjennom en årrekke, velger å samarbeide med Meny. Med et par klikk kan kundene legge varene de trenger til Trines oppskrifter rett i handlevognen i nettbutikken vår, sier Meny-sjef Vegard Kjuus i en pressemelding.

Trine Sandberg er juristen som ble matblogger og kokebokforfatter. Fra sitt hjem på Lørenskog startet det hele som en hobby, men fra 2014 har hun vært blogger og forfatter på heltid. Hun har gitt ut bøkene «Trines Mat» og «Trines Mat 2». I høst kom også boka «Trine Inviterer».

Målet til Sandberg er å øke nytteverdien for leserne av bloggen.

– Det viktigste for meg er å inspirere leserne mine til å lage mat fra bunnen av i en hektisk hverdag. Nå kobles mine oppskrifter til Menys nettbutikk, og folk kan enkelt laste ned handlelister på akkurat det de trenger til en bestemt oppskrift. Det gir en merverdi til mine oppskrifter som jeg tror folk kommer til å sette pris på i hverdagen, sier Sandberg.

Meny er Norges største supermarkedkjede med 195 butikker. I tillegg har Meny en nettbutikk som tilbyr hjemlevering i store deler av landet. Utvalget og prisene er det samme på nett som i butikk.

– Vi tilbyr nå netthandel og hjemlevering fra 27 Meny-butikker i Midt-Norge og sørover. 22 prosent av alle nordmenn har til nå handlet dagligvarer på nett, og tallet vokser kraftig. Nå har vi også lansert en ny versjon av Meny-appen hvor du kan bestille varer rett fra appen, aktivere dine kuponger og få oversikt over alle tilbudene, sortert etter hva du pleier å handle. Alt handler om å gjøre det enklest mulig for kunden, sier Kjuus.

Trines Matblogg:

Norges største matblogger med 200.000 – 250.000 besøkende hver uke

Legger regelmessig ut nye oppskrifter og en ny ukemeny hver uke

Har totalt 2000 oppskrifter tilgjengelig (ca. 1000 vil bli koblet mot Meny)

Powered by Labrador CMS