Nyheter

Yt fra Tine med egen nettbutikk

Tine har åpnet egen nettbutikk for Yt-produktene.

Publisert Sist oppdatert

Varene leveres enten på døra, i postkassen, eller i nærmeste postkontor. Dette er en enkel nettbutikk med Vipps som eneste betalingsmiddel.

– Dette er en pilot der vi tester ut direktesalg til forbruker for å få et bredere nedslagsfelt blant annet til treningsinteresserte som ønsker enkel tilgang til hele varesortimentet for Yt-produktene, sier John Ole Skeide, konserndirektør Salg i Tine i en pressemelding.

Målet har vært å komme i gang før Yt Holmenkollstafetten.

For lager og distribusjon av produkter i piloten, har Tine valgt å teste ut løsningen ved hjelp av en ekstern lagertjeneste, og distribusjon av varene med Posten eller Bring.

– Man kan velge enten å få varene hjem i postkassen, levert til nærmeste postkontor eller levert på jobben, sier Skeide.

På Tines kundeservice er dette mange som etterspør hvor de får kjøpt Yt-produktene. Yt har også mistet en del distribusjon, blant annet er det helt ute av Rema, men det sier pressemeldingen ingenting om.

Dette er ifølge Tine den eneste nettbutikken i Norge med bare Vipps som betalingsmåte. Du finner den på nettbutikk.yt.no

Powered by Labrador CMS