KBS

YX på topp i forhandlerundersøkelsen

YX er tilbake på topp i den årlige forhandlerundersøkelsen til Virke KBS, der nesten alle kjeder hadde fremgang.

Publisert Sist oppdatert

Det er alltid knyttet stor spenning til resultatene av årets forhandlerundersøkelse, som denne gang ble lagt frem under Virke KBS sitt årsmøte i Berlin på lørdag.

Undersøkelsen tar for seg hvor godt samspill det er mellom forhandlerne og deres respektive kjeder og oljeselskaper.

Tradisjonelt har selverierkjedene Best og YX gjort det best, etterfulgt av Shell 7-Eleven. I fjor falt YX fra tronen, men i år er de tilbake på topp. Selskapet hadde fremgang på alle de viktigste parameterne.

Samtlige kjeder så nær som Esso har fremgang i årets undersøkelse. Esso går ikke bare tilbake, men er også den kjeden som får klart dårligst tilbakemeldinger fra forhandlerne sine.

– I utgangspunktet er alle veldig gode, men det er noen få som har litt å hente på å fokusere mer på å gi forhandlerne anerkjennelse og ros for arbeidet som blir gjort ute på stasjonene, mener Bastian Lie Nilsen i KM Consulting, som har utarbeidet undersøkelsen.

– Totalt sett scorer bransjen høyere enn mange andre, så vi kan si det står bra til, mener Lie Nilsen, som betegner tilliten YX får fra selveierne som «eksepsjonelt høy».
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Helvetica Neue'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Helvetica Neue'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px}span.s1 {font-kerning: none}
Powered by Labrador CMS