KBS

De beste i 2017: Børge Aamlid og Alfred Tonstad (med trofeet) ble Årets selveiere i YX. Styreleder Vidar Bergheim i YX Forhandlerforum (t.v.) og daglig leder Thor Kristian Korsvold i YX Norge (t.h.) gratulerte med utviklingen hos YX Tonstad.

YX Tonstad ble Årets selveier

Bensinstasjonen har fått fart på salget og er et viktig sted for veifarende og andre på tettstedet i Sirdal i Vest-Agder.

Publisert Sist oppdatert

Christian Dietrichson

Alfred Tonstad og Børge Aamlid driver stasjonen i fellesskap og har vært lenge med i kjeden.

– De har fått skikkelig fart på salget både når det gjelder drivstoff og butikk, og har hatt en flott vekst i antall kunder, sa daglig leder i YX Norge, Thor Kristian Korsvold, da vinneren ble kåret under årsmøtet i kjeden.

Til grunn for kåringen ligger salgsutviklingen innenfor drivstoff, varmmat og butikk. Vinneren skal dessuten ha vært en rollemodell og ambassadør for YX.

I den senere tid har YX Tonstad blitt pusset opp og blitt et enda mer attraktivt sted for bilistene å svinge av til.

YX har også kåret Årets leverandør i 2017. Det ble Orkla Foods Norge som stakk av med seieren, for femte år på rad.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px}span.s1 {font-kerning: none}

Leverandørens salgsapparat har vært en viktig årsak til årets kåring. YX synes det har fulgt godt opp ute på stasjonene, noe som har bidratt til veksten i kjeden.

Powered by Labrador CMS