Nyheter

Fra venstre: varehusjef Rune Sivertsen Obs Haugenstua, adm.dir Tore Tjomsland i Coop Øst, Siv Merete Hofstad Kristensen og styreleder Torill Johnsen i Coop Øst. Foto: John Terje Pedersen.

Coop Øst-medlem nummer 350 000

Siv Merete Hofstad Kristensen ble feiret med gavesjekk, blomster og favnen full av gaver som Coop Østs medlem nummer 350 000.

Publisert Sist oppdatert
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 16.0px; font: 14.0px Arial; color: #444444; -webkit-text-stroke: #444444}span.s1 {font-kerning: none}

Siv Merete Hofstad Kristensen bor på Rasta i Lørenskog, og har pleid å handle hos Obs Lillestrøm.

– Da Obs Haugenstua åpnet, måtte vi ta turen hit for å se hvordan det var her. Siden det var medlemskupp den dagen bestemte jeg meg for å melde meg inn i Coop Øst. Det var noe jeg hadde tenkt på en god stund, og tilfeldigvis ble det her jeg gjorde det, forteller Hofstad Kristensen i en pressemelding fra Coop.

Da hun fikk en telefon om at hun ble medlem nummer 350 000 i Coop Øst, ble hun svært overrasket.

– Jeg trodde først at det bare var tull, for jeg har ikke vunnet noe særlig før. Da jeg forsto at det faktisk var sant, ble jeg kjempeglad, sier hun.

Siv Merete Hofstad Kristensen gleder seg til begynne å følge med på kuponger, medlemskupp og andre tilbud hun får som Coop-medlem.

– Man får jo mange fordeler. Jeg har ikke satt meg inn i alt ennå, men kommer til å bli en trofast Coop-kunde fremover. Jeg skal også laste ned medlems-appen slik at jeg kan begynne å bruke den, sier hun.

Med seg fikk Hofstad Kristensen både en gavesjekk på 5 000 kroner, blomster, en sekk med drikkeflasker og håndklær, og en stor kurv med Smak forskjellen-produkter.

Styreleder Torill Johnsen i Coop Øst forteller at det strømmer til nye medlemmer til Coop Øst i raskt tempo. Bare i 2017 meldte nærmere 30 000 nye medeiere seg inn i Coop Øst, som er det absolutt største samvirkelaget i Norge når det gjelder antall medlemmer.

– Å runde 350.000 medeiere av Coop Øst er en viktig milepæl for oss. Jeg synes det er spesielt gledelig fordi Coop-medlemskapet er noe annet enn en vanlig fordelsklubb. Medlemskortet er et håndfast bevis på at du er medeier i forbrukersamvirket Coop, og dermed i en organisasjon som har jobbet med forbrukernes interesser i mer enn 150 år. Vi driver butikk, men med litt andre motiver enn konkurrentene, sier Johnsen

Powered by Labrador CMS