Nyheter

Rørosbaker'n får bredere listing

Publisert Sist oppdatert

Fra i dag vil fire smaksvarianter av Røros Flatbrød være tilgjengelig i grossistdistribuert sortiment hos over 1 000 butikker hos Norgesgruppen nasjonalt.

Produktene vil være tilgjengelig for bestilling hos både Meny, Spar/Eurospar, Joker og utvalgte Kiwi i hele landet.

– Vi er stolte over at Norgesgruppen nå satser på å gjøre flatbrødhylla mer spennende sammen med oss, sier daglig leder Erik Lien i Rørosbaker'n i en pressemelding.

Fra før er selskapets flatbrød inne i pliktig nasjonalt sortiment hos både Rema 1000 og Coop. I de fleste Rema 1000-butikkene i hele landet finner en både Røros Flatbrød Økologisk og Røros Flatbrød med Tyttebær i hylla. I tillegg vil en finne Røros Flatbrød Økologisk i sortimentet i alle kjedeprofilene hos Coop.

– Om og når vi lykkes med økt distribusjon hos Norgesgruppen med våre spennende flatbrødvarianter, så tilsier dette en total distribusjon i cirka 2 500 butikker i hele landet, tilsvarende 70 prosent av det totale dagligvaremarkedet med nyhetsproduktene våre, og det ville bare vært helt fantastisk! jubler Lien.

Røros Flatbrød porsjonspakker distribueres for øvrig i storhusholdningsmarkedet, hvor Asko og Servicegrossistene er de største kundene.

– Her har vi også klare målsetninger om en god økning i distribusjonen i 2018, sier Lien.

Powered by Labrador CMS