Nyheter

Vegansk Krone-is fra Hennig-Olsen Is

Publisert Sist oppdatert

Vårens store nyhet fra Hennig-Olsen Is er Krone-is Vegan – en vegansk, glutenfri og melkefri Krone-is.

– Vår oppgave er å gjøre god iskrem tilgjengelig for enda flere. Krone-is Vegan er et mer allergivennlig alternativ og går ikke på kompromiss med den gode smaken, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen i Hennig-Olsen Is i en pressemelding.

Krone-is Vegan er laget på rismelk og kokosolje. En allergivennlig og smaksrik iskrem med hjemmelaget sjokoladesaus og glutenfri kjeks, toppet med hasselnøtter og sjokolade.

– Vi har over lengre tid jobbet aktivt for å tilby et bredere og mer relevant sortiment, også til de som ikke har hatt mulighet til å nyte vår iskrem på grunn av allergier. Det er derfor gledelig å nå kunne dele flere allergivennlige nyheter, og nye, spennende smaker på velkjente og etablerte merkevarer som forhåpentligvis begeistrer iskremelskerne der ute, sier Paal Hennig-Olsen.

Ryktet om at en allergivennlig Krone-is var på vei ut til butikkene har ifølge eskremprodusenten gått som ild i tørt gress i sosiale medier de siste dagene. Et titalls interesseorganisasjoner og hundrevis av forbrukere har tatt kontakt.

Krone-is Vegan kommer for salg i slutten av februar.

Hennig-Olsens Krone-is finnes i dag flere varianter – i tillegg til klassikerne Krone-is Sjokolade og Krone-is Jordbær. Oppskriften på dagens Krone-Is er bevart siden 1960.

Ingen annen norsk iskrem har noensinne vært en større suksess enn Krone-isen, som har vært på sortimentsplakaten til Hennig-Olsen Is helt siden 60-tallet.

Powered by Labrador CMS