KBS

Fra 15. mai 2023 endrer Circle K vilkårene i bilvaskabonnementet.

Gjør endring på populært bilvaskabonnement

Fra 15. mai 2023 endrer Circle K vilkårene i bilvaskabonnementet til maksimalt åtte vasker per 30 dagers periode.

Publisert Sist oppdatert

– Bakgrunnen for endringen er kjempesuksess på antall abonnenter, som har skapt til dels store kapasitetsutfordringer på mange stasjoner. Køene foran vaskehallene ble meget lange i for eksempel februar, skriver kategorisjef for bilvask Anders Hagen i Circle K Norge i en e-post til Dagligvarehandelen.

Nå endrer kjeden fra opptil 30 vasker på én måned til maksimalt åtte vasker i måneden. Det var Broom som først omtalte endringen.

Hagen forteller til Dagligvarehandelen at de har sett enkelte bedrifter kjøpe abonnement.

– Våre vaskeabonnementer og priser er beregnet for privatbiler slik det står i brukervilkårene. Vi har dessverre sett at noen firmaer har kjøpt abonnement, og de har en helt annen vaskefrekvens enn en privat bilist.

Kategorisjefen for bilvask skriver videre i e-posten at endringen gjennomføres for å få en god balanse mellom abonnementskunder og kunder som kjøper én og én bilvask.

– Da vi lanserte abonnement på bilvask, fikk vi flere kunder enn vi hadde forventet. Det satte vi stor pris på, men det har medført lengre ventetider foran vaskehallene enn tidligere. Derfor måtte vi gjøre noe. For en privatbilist er fortsatt åtte vasker per 30 dager en meget god avtale – dette dekker mer enn 90 prosent av alle våre kunder.

Powered by Labrador CMS