Arbeidsliv

Sander Rasch Hansen (24) blir butikksjef for den nye Meny-satsingen på Frogner.

Sander (24) blir butikksjef på nye Meny Frogner

Etter ti år i ulike roller blir Sander Rasch Hansen butikksjef for den nye Meny-satsingen på Frogner. Her skal nye konsepter testes ut.

Publisert Sist oppdatert

Når Sander åpner dørene til Meny Frogner i midten av august, blir han en av landets yngste butikksjefer. Det var ikke selvsagt da han fikk sin første deltidsjobb for Meny Holmestrand i 2013.

– Jeg fikk jobb hos Meny Holmestrand som 14-åring, og hadde egentlig bare et ønske om å tjene litt penger ved siden av skolen. Men jeg forstod kjapt at butikkdrift og kontakten med kundene er noe jeg trives veldig godt med, sier Sander Rasch Hansen.

Lang erfaring fra butikkgulvet

Etter fire år i Holmestrand gikk turen videre til Meny Fornebu. Der jobbet han seg kjapt opp til å bli assisterende butikksjef. Nå får han sjansen som sjef og skal åpne en splitter ny butikk midt i Oslo sentrum.

– Det er utrolig kult at jeg har fått tilliten til å bli butikksjef på Meny Frogner. Det viser at alder bare er et tall og at du kan komme langt hvis du er villig til å legge ned innsatsen og lære. Fremover skal jeg fokusere på å bygge et miljø hvor nyansatte skal føle seg trygge og gode før oppstart. Det skal skinne gjennom at vi brenner for å formidle matglede til kundene våre, forteller Sander.

Skal teste ut nye konsepter

I tillegg til et bredt utvalg av ferskvarer og kvalitetsprodukter, så skal den nye butikken til Sander teste ut helt nye konsepter.

– Det blir en annerledes Meny-butikk enn det folk kanskje kjenner fra før. Vi skal selvsagt være best på utvalgt og kvalitet, men skal i tillegg tilby både sushi, flere lunsjretter og ha en egen cafe til kundene, sier Sander.

Nå blir det fullt kjør frem til midten av august. Butikken skal bygges ferdig, varer skal leveres og rutinene skal gjennomgås.

– Jeg har fått med meg et fantastisk lag med matarbeidere, og jeg er sikker på at vi kommer til å levere en spennende handleopplevelse på Frogner. Vi skal inspirere folk til å oppleve nye smaker og gi den beste servicen. August kan ikke komme fort nok, sier Sander.

Powered by Labrador CMS