KBS

Reitan hedret leverandører

Under årets leverandørmøte kåret Reitan Convenience både årets nyhet og årets produkt. Og prisene årets KAM og hedersprisen ble delt ut til henholdsvis Marthe Alme fra Tine og Ivar Enger fra Scandza.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag 20.september arrangerte Reitan Convenience sitt årlige samarbeidsmøte med leverandører på Hotel Christiania i Oslo.

– Samarbeidet vi har med våre leverandører er utrolig viktig for at vi skal lykkes med salget i butikkene våre. Og det er nettopp gjennom dette samarbeidet vi også legger forutsetningene for å lykkes i fellesskap, sier Stian Breivik, kategori- og markedsdirektør i Reitan Convenience Norge, i en pressemelding.

Årets KAM

Årets KAM er positiv, offensiv og en svært løsningsorientert person. Hun har et stort ønske om at vi skal lykkes sammen, og utfordrer stadig på hvordan vi kan bli bedre og se nye muligheter sammen for å øke salget, heter det blant annet i begrunnelsen.

– Marthe er alltid tilgjengelig, holder alltid det hun lover og er en vi setter stor pris på, sier Trond Arnesen, kategorisjef for drikke.

Hedersprisen

Hedersprisen er en ny pris fra Reitan Convenience Norway. Den deles kun ut til personer som har utmerket seg spesielt, satt spor etter seg og gjort en ekstra innsats for RCN gjennom flere år.

– Ivar Enger har jobbet tett med Reitan Convenience i flere tiår. Han er tett på butikkene våre og har en unik kontakt med våre kjøpmenn. Han er alltid smilende, positiv og stiller alltid opp, sier Lene Løchen-Jensen, kategorisjef for mat i selskapet.

Ivar har i en årrekke jobbet med pølser, som er en av de største varegruppene i Reitan Convenience.

Årets nyhet og produkt

Reitan Convenience kåret også Årets Nyhet og produkt for alle kjeder. (Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven).

Årets nyhet i 7-Eleven – Kjempe-Yes fra Diplom IS

Årets nyhet i Narvesen – Farris Frus fra Ringnes

Årets nyhet i YX 7-Eleven – Brioche med vanilje & kanel fra Baxt

Årets produkt i 7-Eleven – Slices Pepperoni fra Orkla Foods

Årets produkt i Narvesen – Sjokoladecroissant fra Baxt

Årets produkt i YX 7-Eleven – Grov bagett fra Baxt

­

Powered by Labrador CMS