Kjedenytt

Meny opplever at kundene etterspør flere vegetariske alternativer. Derfor har Meny, i samarbeid med Bama, laget et magasin med vegetariske alternativer i jula.

Grønnere jul hos Meny

Meny merker økt interesse for vegetarmat og alternativer til kjøtt, og vil være den beste når det gjelder vegetariske alternativer i jula.

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med Bama har supermarkedkjeden laget et gratis magasin kalt «Grønnere jul!» med flere vegetaroppskrifter.

– Med magasinet ønsker vi å nå ut til både vegetarianere og fleksitarianere, og alle dem som vi inviterer til juleselskap som er vegetarianere, sier kommunikasjonssjef Nina Horn Hynne.

I sommer solgte Meny-butikkene dobbelt så mange vegetarburgere sammenlignet med sommeren i fjor, mens VegMe-serien til Bama har hatt en omsetningsvekst på 200 prosent i år.

– I fjor opplevde Meny Ringnes Park en enorm økning i kunder som bestilte nøttestek og vegisterkaker før jul, og trendene begynner gjerne her. Nå merker vi en økning i etterspørselen hos flere av butikkene våre – særlig dem som ligger i storbyer eller som er typiske studentbyer.

Meny Ringnes Park i Oslo selger mye vegetarmat. Selv om det nærmer seg jul, ser Meny-butikken at vegetar er like populært. For litt over to uker siden startet butikken produksjonen av nøttestek og vegisterkaker.

Les mer i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS