Leverandørnytt

Om noen uker vil vi i butikkene kunne finne Tine-produkter med nytt design og en litt annerledes logo. Foto: Skjermdump fra Tine

Tine endrer utseende på kartonger og plastbegre

Fra starten av april skifter Tines kartonger og plastbegre utseende. – Vi ønsker at det skal bli enda enklere å finne våre produkter i hyllene, sier Frode Fimreite, direktør for Tine-merket.

Publisert Sist oppdatert

Arbeidet med nytt design startet for over ett år siden. Planen var at det nye designet skulle ut i markedet etter påsken.

Foto Slik blir Tines nye melkekartonger. Foto: Skjermdump fra Tine

– På grunn av koronasituasjonen har dagligvarebutikkene opplevd hamstring. Fordi vi har solgt melk over prognosen, vil vi gå tom for emballasje med påskedesign før planen, sier direktør for Tine-merket, Frode Fimreite i en melding til Tines medlemmer.

Tine legger fram tre grunner til at de nå velger å bytte utseende på kartongen:

  1. Vi skal skape en mer helhetlig identitet – slik at forbruker raskere finner sine favorittprodukter fra Tine – og gjenkjenner Tine uansett om det er melk, fløte eller yoghurt.
  2. Tine skal stå bedre ut i butikk: Tine-merket skal stå bedre ut på pakning – og vi skal gjøre det enklere for forbruker å finne sitt produkt.
  3. Vi skal kommunisere våre historier og vår identitet også på pakningene.
Powered by Labrador CMS