Nyheter

Det ble norsk bronse i kokke-EM.

Bronse til Norge i Bocuse d'Or Europe

Norges kandidat i Bocuse d’Or Europe, Håvard Werkland, vant bronse i Trondheim onsdag kveld. Danmark og Sverige kom på henholdsvis første og andre plass.

Publisert Sist oppdatert

­Håvard Werkland og Team Norway er dermed videre til verdensfinalen i Lyon i januar 2025.

Bocuse d’Or er verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst. De to siste dagene har 20 kandidater konkurrert om ti plasser til verdensfinalen i Bocuse d’Or Lyon, som arrangeres i januar 2025.

Team Norway består av kandidat Håvard Werkland, commis Grunde Gillund og coach Christopher W. Davidsen. Eyvind Hellstrøm er teamets fungerende president.

Følgende priser ble delt ut under Bocuse d’Or Europe onsdag kveld:

Gull: Danmark
Sølv: Sverige
Bronse: Norge
Beste tallerkenrett: Storbritannia
Beste fatrett: Ungarn
Beste commis: Noël Moglia, Sverige

Powered by Labrador CMS