Nyheter

Illustrasjonsfoto: Spirit

Disse tilbudene søkte kundene dine mest etter i 2023

I løpet av året har nordmenn fortsatt jakten etter de beste tilbudene som aldri før, og Tjek, som står bak appen eTilbudsavis, ser tilbake på hele 2023 for å utforske hvilke dagligvarer som har vært mest ettertraktet.

Publisert Sist oppdatert

­På grunn av de stigende prisene rundt om i landet har 2023 ført til økt bevissthet blant nordmenn når det gjelder å spare penger og ta kloke kjøpsbeslutninger. Disse trendene gjenspeiles også i Tjek-appen gjennom flere søk på tilbud, nedlastinger av tilbudsappen og økt aktivitet i appen, skriver Tjek i en pressemelding.

Antallet nedlastinger har økt med 32 % sammenlignet med året før, og antallet ganger appen har blitt brukt i 2023, har økt med hele 43 %. I tillegg har søkeaktiviteten økt med 105 % sammenlignet med året før. Søk etter smågodt har økt med imponerende 137 %, og søk etter kylling og kyllingfilet med 112 % og 118%.

Nedenfor har Tjek satt opp en liste over de 10 mest søkte varene blant kundene dine i 2023, i deres jakt etter å få mest valuta for pengene:

Med både julefeiringer og nyttår rett rundt hjørnet kan desember fort bli en økonomisk utfordrende periode for mange norske husholdninger. I første halvdel av desember 2023 ble eTilbudsavis-appen brukt 22 % mer sammenlignet med året før. I tillegg har søkeaktiviteten økt med 68 % i samme period.

Nedenfor ses de 10 mest søkte varene i første halvdel av desember 2023. Listen ligner de årlige vinnerne, men med forskjellen at flere julevarer nå har rykket opp.

Powered by Labrador CMS