Nyheter

Nå blir GroGro tilgjengelig i Stavanger, Trondheim, Bergen og Kristiansand.

­GroGro utvider leveringsområdet

Nå blir barnematprodusenten GroGro tilgjengelig i Stavanger, Trondheim, Bergen og Kristiansand.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har sett stor etterspørsel i storbyene og mens vi vokser ut i flere og flere butikker, så dekker vi behovet nå også med hjemlevering via vår nettbutikk gjennom et nytt samarbeid med leveringspartner Porterbuddy. Vi tror at dette vil bidra til økt salg også i de butikker som tar inn produktene våre i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, skriver daglig leder og GroGro-gründer Malin Bruset i en melding til Dagligvarehandelen.

I februar delte GroGro et Facebook-innlegg der de skrev at 80 prosent av Kiwis butikker fikk inn deres Råwbarer. Råwbarene ble lansert i juni i fjor. Daglig leder og GroGro-gründer Malin Bruset har stor tro på at produktene vil slå an også i Kiwi, slik de har gjort andre steder.

– Vi ser at produktene er etterspurt. Det er stadig flere som lager barnemat fra bunnen hjemme, og tilbakemeldingene fra disse er at de savner alternativer for «mat på farten» i butikkene. Så disse produktene lokker nye kunder til barnemathyllene, sa Bruset i et intervju med Dagligvarehandelen tidligere i år.

Powered by Labrador CMS