Nyheter

Fra denne uka finner kundene Joker sine tilbud på andre plattformer.

Joker slutter med kundeavis i postkassene

Joker slutter med utsending av kundeaviser til folks postkasser. Nå satser kjeden i stedet på annonsering i nettaviser, sosiale medier, TV, radio og utendørsplakater.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ser at kundene bruker andre kanaler for å finne tilbudene våre. Tidligere gikk en veldig stor andel av markedsføringsbudsjettet vårt med til trykk og utsending av kundeaviser. Disse pengene skal vi nå bruke for å gjøre oss synlige andre steder, sier markedssjef Roy Hval i Joker i en pressemelding.

Ved å slutte å trykke kundeavisen på papir og sende den til postkasser rundt om i landet, spares det også papir og transport.

– Tidligere sendte vi ut 26 tonn papir hver uke. Det er 1400 tonn papir i året, som nå blir spart, sier Hval.

Kundeavisen vil fortsatt finnes digitalt på Joker.no. Den får nå flere sider og nytt design. I tillegg blir den tilgjengelig også via tredjepartsapper som Kupp og Mattilbud.

– Kundeavisen trykkes fortsatt i et mindre opplag som ligger godt synlig i butikkene våre. Da kan du gjøre unna handelen med en fysisk avis i hånden, eller ta med deg avisen hjem om du ønsker å ta en nærmere titt på de gode tilbudene våre, avslutter Hval.

Powered by Labrador CMS