Nyheter

Foto: Arne Bru Haug

Kjartan Skjelde gjester Godtlevert.no

Mesterkokk Kjartan Skjelde, kjent fra TV3s MasterChef, skal komponere en egen ukesmeny til Godtlevert.no sine middagskasser.

Publisert Sist oppdatert

Ole Martin Alfsen har invitert sin tidligere kollega Kjartan Skjelde til å være gjestekokk hos Godtlevert.no. Mesterkokken og MasterChef-programlederen fra Stavanger har plukket ut fire middagsretter fra sin nyeste kokebok, Verdens beste familiekokebok.

– Det er en stor ære å få være gjestekokk hos Godtlevert.no og få muligheten til å gi familier mer middagsinspirasjon. Oppskriftene er komponert med tanke på gode råvarer, som er det beste for kropp og gane. Matglede og fantastisk smak er like viktig som sunnhet, sier Skjelde i en pressemelding.

Sammen med ernæringsfysiologen Berit Nordstrand, har han skrevet en familiekokebok med fokus på sunne og smakfulle retter for hele familien. Fire av disse rettene havner i Skjeldes ukesmeny, som er tilgjengelig for bestilling via abonnementstjenesten. Skjeldes meny blir tilgengelig i uke 38.

Ole Martin Alfsen har invitert kjente kokker og matpersonligheter til å dele sine oppskrifter og kunnskap med Godtlevert-kundene. Gjestekokkene får én uke hver, hvor de komponerer sin egen ukesmeny med selvvalgte råvarer og oppskrifter. Tidligere gjestekokk var Norges største matblogger, Trine Sandberg fra Trines Matblogg.

– Ved å invitere mine venner til en egen gjesteuke, kan vi få ny inspirasjon og kunnskap fra matglade folk, sier Alfsen.

Powered by Labrador CMS