Nyheter

Kolonial og Iceland inngår samarbeid

Iceland har inngått nok et samarbeid for å få varene sine ut til forbrukerne. Nå skal også kundene til Kolonial.no få muligheten til å kjøpe britiske frysevarer.

Publisert Sist oppdatert

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett, og utvider nå tilbudet med å ta inn bestselgerne til den nye dagligvarekjeden Iceland.

– Vi har varer som ingen andre dagligvarebutikker i Norge har, varer av høy kvalitet til gunstige priser. Nesten daglig har vi fått henvendelser fra kunder som har ønsket å kjøpe varer fra oss på nett. Nå får vi det endelig til sammen med Kolonial.no, sier adm direktør Geir Olav Opheim i Iceland Mat i en pressemelding.

Allerede fra i dag, onsdag, kan de første produktene kjøpes hos Kolonial.no. I løpet av de nærmeste ukene vil sortimentet bli utvidet med 100 nye frysevarer fra Iceland Mat i nettbutikken til Kolonial.no.

– I Kolonial.no handler alt om å gjøre hverdagen enklere for folk. Spesielt de fryste middagene fra Iceland er midt i blinken for travle barnefamilier. De er perfekt å ha i bakhånd når tiden ikke helt strekker til, og er veldig enkle å tilberede. I tillegg er vi imponert over kvaliteten, og tror også kundene kommer til å like de gode prisene, sier kommersiell direktør Tor Erik Aag i Kolonial.no i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS