Nyheter

Runar Espenes blir den nye kjøpmannen på Rema 1000 Ski storsenter. Arkivfoto: Marit Haugdahl

Rema åpner ny butikk på Ski storsenter

Publisert Sist oppdatert

Den planlagte åpningen av Rema 1000 Ski storsenter i Akershus er mandag 3. juni, skriver regionsdirektør Fredrik Holst i Rema 1000 i en epost til Dagligvarehandelen.

Den nye butikken vil åpne i et lokale i tredje etasje, etter at lekegiganten Toys 'R' Us gikk konkurs.

– Det åpnet seg en mulighet. Ski storsenter tiltrekker seg masse kunder, siden de er ekstremt gode på å treffe deres behov for innkjøp, skriver Holst.

Ifølge Holst var etableringen på Ski storsenter et enkelt valg.

– Vi styrker posisjonen til senteret ved å kunne tilby dagligvarer til bare lave priser, som igjen treffer et nytt kundebehov.

Runar Espenes, som i dag er kjøpmann på Rema 1000 Hurrahølet i Askim, blir den nye kjøpmannen på Rema 1000 Ski Storsenter. Han gleder seg til nyåpningen.

– Det er et kjempespennende prosjekt, som jeg ser frem til. Det blir et kjøpmannskifte på butikken i Hurrahølet før sommeren, skriver kjøpmannen i en sms til Dagligvarehandelen.

Fra sommeren av vil det være ti dagligvarebutikker samlet i tettstedet Ski: Meny på Ski storsenter, Meny Bjoner, Meny i Nordbyveien, Kiwi på Finstad, Kiwi i Grenselunden, Rema i Åsenveien, Extra ved Circle K, Joker i Åsenveien og Coop Prix på Nedre Hebekk. I tillegg åpner en ny Kiwi-butikk når Skeidar-bygget står ferdig oppusset. Meny holder til i første etasje på SkiStorsenter.

– Nå får vi i tillegg et tilbud til kundene innen lavprissegmentet, og vi mener dermed at vi får fylt et behov hos kundene som vi ikke har hatt tidligere. Vi gleder oss til å ønske Rema 1000 velkommen, og til å kunne gi kundene våre enda mer å velge i, skriver senterleder Gro Collett i en e-post til Østlandets Blad.

Powered by Labrador CMS