Nyheter

Intensjonsavtalen er på ingen måte tilstrekkelig for faktisk å bedre folkehelsen når de samme aktørene fortsetter å pushe usunn mat og drikke på oss forbrukere gjennom prising, hylleplassering og offensiv markedsføring, skriver Inger Lise Blyverket. Illustrasjonsfoto: Evan Amos

Starter ny chipsfabrikk

Publisert Sist oppdatert

Sørlandschips-gründer Terje Marcussen tar med seg to av sjefene i Sørlandschips for å starte ny chipsfabrikk på Sørlandet.

– Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det en gang til, sier Terje Marcussen, mannen bak Sørlandschips, til Fædrelandsvennen.

Han er nå styreleder i Den lille chipsfabrikken, som er foreløpig navn på det nye prosjektet som skal lage en sunnere variant av chips, basert på poteter fra Norge og Danmark.

– Vi ønsker å lage et nytt produkt, noe som ikke finnes i dag, og påvirke forbruket av snacks i Norge, sier Vetle Misje, daglig leder i den nye produsenten.

Målet er å ha den nye chipsen i butikk innen påske neste år. Foruten Misje, har Marcussen fått med seg driftssjef Frode Birkenes fra Sørlandschips.

Drømmen er å få en markedsandel på 10 ptosent av chipsmarkedet, som totalt er på rundt én milliard.

Powered by Labrador CMS