Nyheter

Wolt og Helthjem inngår samarbeid

Nå skal Finn- og Tise-brukerne kunne handle og få varene hjem på 30 minutter gjennom et nytt samarbeid mellom Wolt og Helthjem.

Publisert Sist oppdatert

For å imøtekomme kunder og utviklingen innenfor både gjenbruk og netthandel har Helthjem og Wolt nå inngått et samarbeid om ekspressleveringer.

- Vi satser tungt på sirkulærøkonomi og vi ser at folk ønsker å handle brukt for både å spare penger og leve mer miljøvennlig. Historisk har mangel på smidig, enkel og rask levering vært en terskel, men dette samarbeidet håper vi å gjøre brukthandel enda mer tilgjengelig for folk, sier daglig leder Anders Angen i Helthjem i en pressemelding.

Ekspressleveringen går «live» i løpet av juni, og osloborgerne vil være de første som får prøve den nye løsningen.

Ambisjonen for begge selskapene er å kunne tilby ekspresslevering i større deler av landet der Wolt er til stede.

Wolt satser nå stort på både retail og tredjepartssamarbeid med mål om på lang sikt bli leveringstjenesten for alt og alle.

– Helthjem-partnerskapet er en del av «Wolt Drive»-satsingen til Wolt. Her tilbyr vi retailere og andre kommersielle aktører muligheten å bruke Wolts ekspresslevering på sine plattformer slik at de kan få levert varene til kunder i sentrale strøk på 30 min. Wolt er ikke lenger bare matlevering, men satser på å bli både appen for alle behov og leveringspartneren for alle som trenger det, sier daglig leder Elisabeth Stenersen i Wolt.

Ekspressleveringen vil fungere på samme måte som når man bestiller vanlig pakkelevering på Helthjem.no, men det er Wolts budpartnere som leverer pakken og sporing.

Powered by Labrador CMS