Produktnytt

Feirer verdens pastadag med ny forpakning

Til verdens pastadag 25. oktober lanserer Mutti nå sin passata uten rester etter plantevernmidler, i en praktisk Tetra-forpakning med kork som kan lukkes igjen.

Publisert Sist oppdatert

Det er en myte at du må stå timesvis på kjøkkenet for å lage ekte italiensk bolognese eller pastasaus. Sannheten er at italienere bruker det praktiske tomatproduktet passata.

Muttis finhakkede tomatprodukt Polpa har rådet grunnen i Norge i årevis med en markedsandel på hele 66 prosent. I Muttis hjemland Italia er det imidlertid det lettvinte og kjappe alternativet Passata som er det mest populære blant tomatproduktene, med en markedsandel på 60 prosent. Passata har en tykk og fløyelsmyk konsistens. I motsetning til Polpa, som må kokes i 15 minutter, trenger Passata kun noen få minutter før servering.

Italienere er glad i passata ikke bare på grunn av konsistens og smak, men fordi det er praktisk. Tetra-forpakningen som Muttis passata kommer i, er en grønn og brukervennlig løsning. Korken på kartongen kan lukkes igjen og er laget av bærekraftige sukkerrørprodukter, mens resten av forpakningen er laget av 70 prosent plantebaserte materialer. I tillegg er dette det andre produktet fra Mutti som er sertifisert til å inneholde null rester etter plantevernmidler.

Lanseringen av Muttis passata i Tetra sammenfaller beleilig nok med feiringen av verdens pastadag, 25. oktober. Muttis passata i Tetra-forpakning vil være tilgjengelig i norske butikkhyller fra uke 40, melder produsenten i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS