Nyheter

Ny Norges-sjef i Mondelez

Mondelez International har ansatt Scott Snell (bildet) som administrerende direktør for Mondelez Norge.

Publisert Sist oppdatert

Etter en lang karriere i PepsiCo, startet Snell i Mondelez for to år siden, hvor han nylig har hatt stillingen som kundedirektør for Mondelez UK, hvor han har vært ansvarlig for UK Grocers. Mondelez International kan fortelle at han har levert sterke resultater og styrket selskapets kunderelasjoner.

I tillegg til å være adm. direktør for Mondelez Norge, vil Snell også være en del av Northern Europe Lead Team, og rapportere til Mary Barnard, som er president for Nord-Europa. Snell vil være basert i Oslo, og starter offisielt i stillingen 1. oktober.

Scott erstatter Dina R. Thune, som har hatt en rekke ledende stillinger i Mondelez-konsernet siden hun startet i selskapet i 1992, hvorav de siste fire årene i stillingen som adm. direktør.

– Jeg vet at Scott vil bringe med seg bred av kommersiell erfaring, samt sin energi og entusiasme til den norske forretningen. Han er en lidenskapelig leder. Med sin sterke bakgrunn og erfaring fra å bygge vellykkede team, er jeg overbevist om at med hans ambisjoner og driv, vil han fortsette den sterke veksten vi har sett i Norge under Dinas lederskap, uttaler Mary Barnard i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS