KBS

Bygger 7-Eleven YX-stasjon

Neste sommer vil en splitter ny bensinstasjon se dagens lys på Danebu på grensen mellom Larvik og Sandefjord, og profilen blir 7-Eleven YX!

Publisert Sist oppdatert

Den nye alliansen vil av mange sees i sammenheng med at 7-Elevens kontrakt med Shell utløper ved utgangen av 2018, men YX-sjef Thor Kristian Korsvold vil absolutt ikke innkassere seieren på forskudd.

– Dette gjelder denne ene stasjonen. Jeg vet ikke hvilke planer 7-Eleven har etter 2018, men vi ser selvfølgelig på dette som en veldig god mulighet til å vise at vi er den beste samarbeidspartneren de kan få, sier Korsvold.

Kenneth C. Olsen, sjef for Shell 7-Eleven i Reitan Convenience, er klar på at dette ikke har noe med Shell 7-Eleven-avtalen å gjøre.

– Nei, vi har ikke bestemt oss i den saken. Det som skjer på Danebu, er et resultat av at vi står fritt til å samarbeide med hvem vi vil utover nettverket vi har en samarbeidsavtale med Shell om, og vi kan godt samarbeide med flere. Vi er nysgjerrige på mulighetene som finnes, og derfor var det naturlig å jobbe med YX, sier Olsen, som presiserer at Reitan Convenience har hatt et langt og godt samarbeid med Shell.

– Vi får se hva tiden bringer, men ingenting er avgjort, forsikrer Olsen.

Les hele saken i ukens papiravis!

Powered by Labrador CMS