Nyheter

Coop med egen vegetarburger

Coop lanserer denne uken to vegetarburgere som kan legges rett på grillen.

Publisert Sist oppdatert

– Økt etterspørsel etter vegetarprodukter er en internasjonal trend som vi nå tar ut i Norge, sier Christian Hoel, kjededirektør i Extra i en pressemelding.

Til høsten lanseres det enda flere vegetarprodukter som gode alternativer til kjøtt eller fisk.
– Én av fire nordmenn vil kutte ned på kjøttforbruket og nå gjør vi det enda enklere å velge vegetarisk i grillsesongen, sier Hoel.
Coop ønsker også å friste den vanlige forbruker til å velge et kjøttfritt alternativ. «Fleksitarianer» er et nyord som stadig oftere blir brukt og beskriver en person som ønsker å kutte ned på kjøttmengden.

– Serien heter «Coop Vegetardag» og svarer på fleksitarianer-trenden som ser ut til å bli større og større, sier Hoel. Han er stolt av å være første norske dagligvarekjede med en egen vegetarserie.
I motsetning til de fleste andre vegetarprodukter på markedet, som er basert på soyaprotein, er Coops vegetarburgere laget av henholdsvis rødbeter og aspargesbønner og erter. De er en kilde til både protein og kostfiber.

Powered by Labrador CMS